Kuva pöydästä jossa on ruusu ja pyyhe.

Hinnat, varausehdot ja potilastietorekisteri

Klassinen- ja urheiluhieronta

30min 30 €
45min 45 €
75min 75 €
60min 60 €
90min 90 €

Sarjakortit
3x45min 130 €
3x60min 170 €
4x60min 230 €

Purentalihasten hoito

Purentalihashieronta 60min 60 €

Hinnat sisältävät alv 0 %

Lahjakortteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta raisa.kuusela@gmail.com. Saat vastausviestissä maksutiedot ja lahjakortin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakorttien hinnat noudattavat tilaushetken hinnastoa ja ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä.

Maksutavat
Tavallisimmat maksukortit, käteinen, Epassi ja Smartum Pay -hyvinvointiedut sekä Edenred-hierontaedut. Huom! Paperiset Smartum-setelit eivät käy hierontaan!

Ravintovalmennus

Henkilöasiakkaille 89 €/h
Yrityksille hinnat räätälöidään luentopaketista riippuen.
Hinnat sis. alv 24 %

Varausehdot

Mikäli joudut perumaan hieronta-ajan, teethän sen viimeistään 24 tuntia ennen varauksen ajankohtaa. Samana päivänä peruutetuista ja käyttämättä jätetyistä ajoista peritään 100 % varatun ajan hinnnasta.

Hinnat voimassa 12.02.2023 alkaen.

Asiakastietorekisteri/potilastietorekisteri, rekisteröidyn informointi

Rekisterin nimi: potilastietorekisteri
Rekisterin ylläpitäjä: Tmi Raisa Kuusela
Y-tunnus 2829860-3
Melkonkatu 16 A 2, 00210 Helsinki
Yhteyshenkilö: Raisa Kuusela
e-mail. raisa.kuusela@gmail.com
puh. 0405471891

Rekisterin käyttötarkoitus:
Potilasasiakirjat -palvelevat potilaan hoidon suunnittelua, toteutusta ja seurantaa, edistävät hoidon jatkuvuutta, palvelevat potilaan tiedonsaantioikeutta ja oikeusturvaa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöiden oikeusturvaa ja terveydenhuollon palvelujen laadunvalvontaa, toiminnan suunnittelua ja arviointia.
Potilasasiakirjojen perusteella on voitava selvittää myös jälkikäteen hoidon ja toiminnan asianmukaisuus.
Potilasasiakirjoihin kuuluvat hoitotapahtuman perusteella kirjatut tiedot sekä asiakkaan itsensä antamat tiedot.

Potilasrekisteri on Koulutetun Hierojan lainmukainen velvoite ja sen tiedot perustuvat seuraaviin lakeihin ja asetuksiin:
Laki potilaan asemasta ja oikeuksista (785/1992)
Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994
Sosiaali- ja terveysministeriön asetus potilasasiakirjoista (298/2009)
Tietosuojalaki (1050/2018)

Potilasrekisterissä ylläpidetään asiakkaan henkilökohtaisia tietoja, joita ovat: Nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, harrastukset, ammatti, terveydentila/sairaudet tai vammat, säännölliset lääkitykset, kunkin käyntikerran tiedot ja potilaan hoidon kannalta muut mahdollisesti välttämättömät tiedot.

Tietojen luovutus
Ammattihenkilö on velvollinen pitämään salassa potilasasiakirjoihin sisältyvät tiedot ja muut, tehtävänsä perusteella tietoonsa saamat henkilön tai perheen salaisuutta koskevat tiedot. Potilasasiakirjoihin sisältyviä tietoja saa antaa vain potilaan kirjallisella suostumuksella tai silloin, kun tietojen antamisesta on nimenomaisesti säädetty.
Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin yrityksen ulkopuolelle, eikä henkilötietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Potilasrekisterin tietoja säilytetään laissa edellytetyn määräajan puitteissa seuraavasti:
Asiakirjojen säilytysaika on 12 vuotta potilaan kuolemasta, tai jos siitä ei ole tietoa, 120 vuotta potilaan syntymästä tai 12 vuotta hoidon päättymisestä.

Rekisteröidyn oikeudet:
Tietosuojalain mukaan potilaalla on oikeus joustavasti ja ilman tarpeetonta viivytystä saada tarkastaa, mitä tietoja hänestä on merkitty potilasasiakirjoihin. Tarkastusoikeudella tarkoitetaan henkilökohtaista potilasasiakirjatietojen oikeellisuuden tarkastamista, ja sen voi suorittaa vain potilas itse. Potilaalla on myös oikeus saada halutessaan kopiot potilasasiakirjoista ja vaatia oikaisua virheellisiin tietoihin.

Tietojen suojaus
Rekisteriin pääsy on vain rekisterin ylläpitäjän yhteyshenkilöllä. Manuaalinen potilasrekisteri säilytetään suojatusti salasanan takana.

Lähteet:

HIEROJAA KOSKEVA LAINSÄÄDÄNTÖ


https://www.valvira.fi/terveydenhuolto/hyva-ammatinharjoittaminen/potilasasiakirjat
https://tietosuoja.fi/rekisteroidyn-informointi